Referenties

REISGENOTEN AAN HET WOORD

Als managers gingen we deze keer op een andere manier met elkaar in gesprek. We hebben daarbij op een soort wereldkaart gestaan. Dat gaf interessante inzichten over voorkeursgedrag, waar je energie zit en wat valkuilen kunnen zijn. Ook erg goed om dat van elkaar te weten! Hierdoor kun je anders en beter met elkaar in gesprek zijn. Wat positief is in de samenwerking. En tot slot kregen we inzicht in bepaalde patronen in onze samenwerking. Het was een leuke en geslaagde teamdag!

Management

Team, Woningcorporatie

Claudia is een zeer bedreven trainer. Ze legt de theorie duidelijk uit, maakt snel koppelingen naar de praktijk en coacht je in de juiste weg als je zelf even vast dreigt te lopen. Ze is open, heeft humor en weet een veilige setting te creëren, zodat alle deelnemers zichzelf goed durven en kunnen uiten.
Ik heb de verdiepende training van Maps Tell als verhelderend ervaren. Mooi om te zien hoe je in een 1-op-1 coaching sessie meer verdieping kunt krijgen.
Jolanda

Ik ben je dankbaar omdat je mijn ogen hebt geopende en nieuwe wegen hebt laten zien. Jij hebt me vleugels gegeven!
Marlies

‘Haar kracht ligt met name op het structuren van een afdeling. Claudia is de ‘frisse wind’ die een afdeling helpt overzicht te krijgen en (opnieuw) prioriteiten te stellen. Zij geeft een afdeling concrete handvatten om (zelf) weer aan de slag te gaan.’

Frank

Manager Servicebureau, Moviera

‘Was Claudia nou maar niet zo verdomd veelzijdig! Maar misschien is dat wel haar specialiteit. Zowel voor een groep als individueel, heeft zij vrij snel in de gaten waar de kern van een ‘probleem’ zit.’

Patrick

Verkoopleider, Technische Unie

‘Als ik iemand zoek voor coaching: assertiviteit en conflicthantering bel ik Claudia.’

Mieke

Directeur, Met David

Ik heb de coaching gesprekken met Claudia als zeer prettig en helpend ervaren. Ze heeft snel door welke obstakels er zijn en geeft inzicht in wat er intern bij je gebeurt. Ze is ook heel goed met lichaamstaal. Claudia laat je beseffen dat je zelf de regie hebt om dingen te veranderen en geeft jou het vertrouwen dat je dit kan, dat heeft mij persoonlijk erg geholpen.
Lisette

Claudia heeft me geholpen met de telkens terugkerende patronen die een negatieve invloed hadden op mijn leven. Daar waar ik verwacht had dat het een lang traject zou worden, heeft Claudia me in een paar sessies geholpen om mijn doelen te bereiken. Ze biedt een liefdevolle maar confronterende begeleiding die juist zorgt voor de benodigde doorbraak.
Sally

‘Claudia is goed in staat om strategie naar operationele kaders te vertalen.’

Dick

Directeur, Bureau Lammers

Bedankt voor de kans die je mij hebt gegeven om mezelf te mogen ontwikkelen. Jij zag in mij mogelijkheden die ik met beide handen heb gegrepen. Jij haalde het beste in mij naar boven.
Anja

Bedankt voor je begeleiding, hulpen vertrouwen. Je bent een topper!

Shannen