Aangenaam, Claudia!

OVER CLAUDIA VAN DEN BOOGAARD

Gedrag en lichaamstaal fascineren me al van jongs af aan! Na bijna 20 jaar ervaring bij de politie – waar kun je beter leren over mensen en gedrag? – werk ik sinds 2006 als HR en organisatieadviseur, trainer/(team)coach en interimmanager onder mijn eigen label Argus Management. In mijn rol als geaccrediteerde MapsTell Guide richt ik mijn focus op gedragsstijlen.

Voor de juiste koers!

Ik wil graag andere mensen hun passie laten ontdekken. Dat vuurtje wakker ik aan, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en zichzelf kan ontwikkelen. Mijn overtuiging is dat als je in je kracht zit, je optimaal kunt functioneren, zowel individueel als in een team. Mijn missie is mensen en teams inspireren op hun ontdekkingsreis in de wereld van gedrag. Als avonturier word ik persoonlijk blij van reizen, ontdekken en verschillende culturen. Daar haal ik mijn inspiratie uit.

“Claudia van den Boogaard is in staat om binnen een bedrijf of situatie het grote geheel te blijven zien. Zonder daarbij de mens met al zijn mogelijkheden en beperkingen uit het oog te verliezen. Argus maakt het verschil.”
Life is about creating yourself… (George Bernard Shaw)

Communicatie en samenwerking is gedrag. Om gedrag te analyseren zet ik mensen letterlijk op de kaart. Als trainer en coach werk ik met MapsTell, een methode die dynamiek in de organisatie brengt.

MapsTell is een middel dat iemands voorkeursgedragsstijl visualiseert op een landkaart. De eenvoud van het middel is de kracht. Ik kan dit visuele middel altijd inzetten: bij veranderprocessen, herstructurering, reorganisaties, werving & selectie en interimopdrachten.

‘Ik help en begeleid de processen, ik ben de facilitator. Samen maken we het logboek van onze reis door de organisatie. De directeur-eigenaar, manager of teamleider blijft altijd verantwoordelijk.’

Functioneert jouw team niet helemaal zoals je zou willen, zijn er conflicten of heerst er spanning, laat je dan verleiden en treed binnen in de wereld van MapsTell.

 
 
“Zakelijkheid met een menselijke maat.”

Argus

Argus komt uit de Griekse mythologie. Hij was een reus met honderd ogen over zijn hele lichaam, waarvan er altijd 1 paar wakker bleef. Argus betekent letterlijk ‘hij die alles ziet’. De uitdrukking “iets met argusogen bekijken” betekent “iets nauwlettend in de gaten houden”. Dat is waar Argus Management voor staat: observeren, een gedegen analyse, talenten ontdekken en mensen in hun kracht zetten.

Argus Management streeft duurzame impact na door samen te werken met: